Eső fürj

Előfordulása:

Indiában és az Indokina-félsziget nyugati részének madara. Legelőkön, a rövidre nyírt mezőkön, és bozótosokban és az Indus völgyében őshonos.

A kakas melle mintás fekete, a tojó mellén a folt finomabb színű
A 6-8 tojását a bokor alatt a földbe kapart mélyedésben 18 napig költi ki.
Magokkal és apró gerinctelenekkel táplálkozik.
A madár viselkedése, rendkívül félős és nyugtalan

Fürjklub ajánlata

Könyv

Japán fürj ismertetése és tenyésztése

 

77 oldalas könnyűborítós

 

copfosfurj@gmail.com

Mentés

Facebook

 

Stat


Web és programozás: Bulldognet.hu    Tartalom: Fürjklub.hu

TÁMOGATÓK: Japanfurj.info, Garmed.hu, Gazdasági fürjek, Fürjtojás,